ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ»

Μιχαλαριάς: «Ευκαιρία για συσπείρωση…»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία, να συσπειρωθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά.

Μιχαλαριάς: «Ευκαιρία για συσπείρωση…»

Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», βρέθηκε στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου, που παρέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος, δίνοντας το δικό του στίγμα, με αφορμή τα έργα στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Μιχαλαριάς:

«Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια που ξεκινάει για την ανακαίνιση του γηπέδου, ανακαίνιση του πάθους μας και της τρέλας μας. Εμείς εδώ ζούμε και αναπνέουμε. Για εμάς εδώ είναι η ζωή μας. Ο σύλλογος σήμερα δέχεται επίθεση από παντού. Αυτή είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ο κόσμος να συσπειρωθεί γύρω από ένα όραμα. Εμείς το έχουμε πει πολλές φορές. Η ομάδα πρέπει να μείνει εδώ στην Λεωφόρο.

Τι καλύτερο από το να χτίσουν οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί το γήπεδο τους. Θα το φτιάξουμε όπως ακριβώς θέλουμε εμείς με τις δικές μας δυνάμεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος που αυτή η εκδήλωση γίνεται στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος». Αυτό εδώ δεν είναι γήπεδο, είναι αθλητική εγκατάσταση καθώς περιλαμβάνει πάρα πολλούς χώρους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο για το όραμα του, και για την ευκαιρία που δίνει στον Παναθηναϊκό να μεγαλώσει γιατί ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.094 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου, αν και εφόσον προκύψει τέτοια περίπτωση, ο κ. Μιχαλαριάς, τόνισε με σαφήνεια: “Κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να περάσει από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...