ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Koτσώνης: «Eταιρία του Μαρινάκη πλήρωνε τα έξοδά μου στο Ντουμπάι»

Στην απολογία του για την υπόθεση του Noor1 ο Αιμίλιος Κοτσώνης ανέφερε πως τα έξοδα για τα ταξίδια του στο Ντουμπάι τα κάλυπτε η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Koτσώνης: «Eταιρία του Μαρινάκη πλήρωνε τα έξοδά μου στο Ντουμπάι»

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε μέρος της απολογίας του προφυλακισμένου για την υπόθεση του Noor1, Αιμίλιου Κοτσώνη, στην Γ΄ ανακρίτρια Πειραιά, Μαρίας Σκάρπου.

Το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως τα έξοδα για τα ταξίδια του στο Ντουμπάι πληρώθηκαν από την εταιρία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το απόσπασμα της απολογίας του Κοτσώνη: «Η εταιρία Capital (σ.σ: συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη) μου πλήρωνε όλα τα έξοδα μετάβασης μου στο Ντουμπάι. Ο Συντιχάκης (σ.σ.: μέλος του Δ.Σ της Capital) κατέβαινε στο Ντουμπάι όταν δεν κατέβαινα εγώ». Επίσης στην απολογία του ο σύζυγος της πλοιοκτήτριας Παντελής Καλαφάτης αναφέρει πως: «ό,τι μάθαινα για την πορεία του πλοίου, το μάθαινα από τον Κοτσώνη».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ