ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ίσως αυτός ανάψει την «σπίθα».

Ο Νίκος Παππάς επιδιώκει την επαφή με τον αντίπαλο, ζητά μπάλα και δείχνει έτοιμος για τους τελικούς.

Ίσως αυτός ανάψει την «σπίθα».

Με 13 λεπτά συμμετοχής και 7 πόντους μέσους όρους στα πλέι-οφ η κατάσταση για το Νίκο Παππά μόνο άσχημα δεν έχει εξελιχθεί εκεί που παρουσιαζόταν ως καμένο χαρτί από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Έλληνας γκαρντ (που είχε παράπονα και από τον Αργύρη Πεδουλάκη στο παρελθόν) βλέπει τον κόουτς να του δίχνει μπόλικο χρόνο, προφανώς επειδή ο Περιστεριώτης σκέφτεται το καλό του συλλόγου (που έχει επενδύσει στο Νικόλα ο οποίος έχει ρεύμα στην εξέδρα και σύντομα ίσως προβάρει το περιβραχιόνιο, αρκεί να χωνέψει ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν περιθώρια για «νάζια»).

Σίγουρα ο Εξάστερος δεν βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση λίγο πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μα η ωραία τρέλα και το απρόβλεπτο που έχεις στις κινήσεις του αυτός ο αθλητής ίσως αποτελέσουν τη σπίθα που θα βάλει «φωτιές» ενόψει των ντέρμπι. Το γεγονός ότι ζητά μπάλα κι επιδιώκει την επαφή με τον αντίπαλο (κερδίζει τρία φάουλ κατά μ.ο) δείχνει πως έχει αυτοπεποίθηση.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.