ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιαννακόπουλος: «Απαράδεκτα όσα συνέβησαν χθες στο Nick Galis Hall»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του, χαρακτήρισε απαράδεκτα, τα όσα έγιναν χθες στο γήπεδο του Άρη.

Γιαννακόπουλος: «Απαράδεκτα όσα συνέβησαν χθες στο Nick Galis Hall»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξέφρασε τη βεβαιότητα του, πως η διοίκηση του Άρη, θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό, στο αυριανό παιχνίδι της σειράς.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Αυτά που έγιναν εχθές στο  Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.