ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλη μια σεζόν στην αφάνεια;

Άσχημα τα πράγματα για τον Καπίνο αν ο αντι-Ρομπέρτο είναι «έτοιμος» πορτιέρο.

Άλλη μια σεζόν στην αφάνεια;

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Μάρκο Σίλβα θέλει ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο κάτω απ’ τα δοκάρια να είναι ανάλογων «κυβικών» με τον Ισπανό, κάτι που μόνο ευχάριστα δεν ηχεί στα αυτιά του Στέφανου Καπίνο.

Σε περίπτωση που ο «αιώνιος» πάρει «έτοιμο» πορτιέρο, ο νεαρός θα δει για μια ακόμα σεζόν τα όνειρά του για μονιμοποίηση να μετατίθενται για το μέλλον παρότι ήδη έχει στην πλάτη δύο χρόνια αδράνειας. Στη Μάιντς δύο φορές χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του βασικός τη σεζόν 2014-2015 και μάζεψε έξι γκολ (τέσσερα από τη Ντόρτμουντ, δύο από την Χέρτα), φέτος ήταν ο πορτιέρο κυπέλλου καλύπτοντας τα ρεπό του Ρομπέρτο. Σε 7 συμμετοχές δέχτηκε 5 τέρματα με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας (Απόλλωνα, Χανιά, Πλατανιά).

Ίσως –ενόψει μέλλοντος- χρειαστεί να κάνει περισσότερα …ανοίγματα προς τον πύρινο κόσμο μπας κι αλλάξει το κλίμα υπέρ του, άλλωστε το καλοκαίρι κινητοποιήθηκε ταχύτατα ο μηχανισμός προπαγάνδας για να πειστούν ότι ο Κορυδαλλιώτης γκολκίπερ ήταν από μικρός Ολυμπιακός μπας και ξεχαστούν οι χειρονομίες και τα «λογάκια» του πιτσιρικά προς την θύρα των οργανωμένων στο προπέρσινο 0-3!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...