ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενίσχυση και στην… ακουστική της Λεωφόρου

Όπως αποκαλύπτει η «Πράσινη», υπάρχουν σκέψεις για τοποθέτηση ειδικού σκέπαστρου πάνω από τις Θύρες 6-7, προκειμένου να «εγκλωβίζεται» καλύτερα ο ήχος και να ενισχυθεί σημαντικά η ακουστική του γηπέδου.

Ενίσχυση και στην… ακουστική της Λεωφόρου

Η Λεωφόρος είναι ένα γήπεδο κολαστήριο, αν τελικά ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και η ακουστική του «Απ. Νικολαΐδης», τότε αντιλαμβάνεται κανείς, πως η δυναμική του γηπέδου, θα ανέβει… κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η «Πράσινη», υπάρχουν σκέψεις-οι οποίες δεν αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη Τύπου-να τοποθετηθεί ένα ειδικό σκέπαστρο, απέναντι από τη Θ.13, το οποίο επί της ουσίας θα «εγκλωβίζει» τον ήχο και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων…

Η συγκεκριμένη ενέργεια, αναμένεται να γίνει στο δεύτερο σκέλος των έργων, δηλαδή το καλοκαίρι του 2017, όπου και θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της Λεωφόρου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.