ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Η Ακαδημία των πρωταθλητών αναζητά τα νέα αστέρια!

Η Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε καλεί να δώσεις το “παρών” στο 1ο OPEN SUNDAY για κορίτσια που διοργανώνει την Κυριακή 15/5 στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Η Ακαδημία των πρωταθλητών αναζητά τα νέα αστέρια!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Η Ακαδημία των πρωταθλητών αναζητά τα νέα αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, θέλουν να μάθουν τα μυστικά του, δίπλα στους  κορυφαίους προπονητές της ακαδημίας και να διεκδικήσουν τίτλους φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσα κορίτσια ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,  20′  λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης της ηλικίας τους και να  τεστάρουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας 2 υποτροφίες για όλη τη σεζόν 2016-17.

Στις 9:00 ξεκινάμε με τις ηλικίες 2006-07, στις  10:00 με 2004-05 και στις 11:00 με 2002-03.  Όλες οι ενδιαφερόμενες πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15′-20′ νωρίτερα .

Τα κορίτσια θα κερδίσουν τις υποτροφίες μετά από αξιολόγηση από τους προπονητές μας .

Μετά το τέλος της όλης διαδικασίας θα ανακοινωθούν οι υποτροφίες.

Σε περίπτωση που δεν παραμείνουν μέχρι τέλος θα επικοινωνήσουμε μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε κάθε περίπτωση όσες αθλήτριες επιθυμούν θα  έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού από τα τέλη Αυγούστου όταν θα ξεκινήσουν οι εγγραφές της Ακαδημίας μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE