ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο σταθερότερος επιθετικός πυλώνας

«Προσευχές» να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο επιθετικά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο σταθερότερος επιθετικός πυλώνας

Μπορεί η ευστοχία του να μην ακουμπά τα επίπεδα της κανονικής περιόδου (57% σε δίποντα, 76% στις βολές στα πλέι-οφ, έναντι 62% και 83% στη regular season) ωστόσο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα παραμένει «ζεστός», σβήνοντας τις ανησυχίες των Παναθηναϊκών που αναρωτιόντουσαν για τους «κραδασμούς» που θα δημιουργούσε τον ψυχισμό του Σέρβου η μαζική αποχώρηση των συμπατριωτών του.

Ο Σέρβος είναι το απόλυτο επιθετικό όπλο του Κυπελλούχου και σαφώς δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο ενόψει τελικών από το να μπει στα παιχνίδια αυτά χωρίς συγκέντρωση/κίνητρο (μιας και προ εβδομάδων αρκετοί ανησύχησαν διαβάζοντας πως ο ψηλός εξουσιοδότησε ατζέντη να ερευνήσει την αγορά του ΝΒΑ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...