ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (18:15, Panathinaikos24.gr, Novasports2)

Να γίνει από νωρίς το αφεντικό

Απέναντι στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη νίκη που θα τον φέρει από νωρίς σε θέση οδηγού, στην πρεμιέρα των φετινών πλέι οφ.

Να γίνει από νωρίς το αφεντικό

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν έχει ηττηθεί τη φετινή χρονιά από τον Παναθηναϊκό (σ.σ μία νίκη και μία ισοπαλία) και το έργο των παικτών του Αντρέα Στραματσόνι, μόνο εύκολο δεν αναμένεται.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και τη φετινή διαδικασία και από νωρίς να γίνουν το φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ, που θα τους στείλει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει γνωρίσει την ήττα μόλις μία φορά σε έξι πρεμιέρες πλέι οφ, μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αντρέα Στραματσόνι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τελάντερ, Κλωναρίδη και Πέτριτς, ενώ εκτός έμεινε ο Σάντσεθ, καθώς και οι Εσιέν και Χουχούμης.

Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο,  Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.