ΚΛΕΙΣΙΜΟ
'Αρης-Παναθηναϊκός 56-50

Κατάρρευση… και επιστροφή στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Άρη, αλλά η κατάρρευση κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου σκόραρε μόλις πέντε πόντους, έφερε την ήττα με 56-50. Σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Κατάρρευση... και επιστροφή στο ΟΑΚΑ

Το ματς

Με τον Ουίλιαμς να ξεκινάει «ζεστός», ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να πάρει ένα προβάδισμα έξι πόντων με την έναρξη του αγώνα (0-6), μετά και το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι καλές άμυνες και το πάθος των παικτών στο παρκέ, έφερε το χαμηλό σκορ στα πρώτα λεπτά.

Ο Άρης κατάφερε μετά από τρία λεπτά αγώνα να κάνει το 4-6, αλλά ο Ουίλιαμς και ο Ραντούλιτσα, με νέους πόντους έκαναν το 4-10, στα μισά της πρώτης περιόδου.

Ο ΜακΝιλ σκόραρε για την ομάδα του, που ήταν υπερβολικά άστοχη, ο Ραντούλιτσα λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου έκανε το 6-12, αλλά ο Ουότερς μείωσε σε 8-12, σκορ με το οποίο τελείωσε η πρώτη περίοδος.

ÌÁÊÍÉË ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο Ραντούλιτσα είχε βρει ρυθμό και το έδειξε με το ξεκίνημε της 2ης περιόδου, καθώς σημείωσε συνεχόμενους πόντους για να φέρει το σκορ στο 8-16.

Ο νεαρός Φλιώνης, πέτυχε το πρώτο τρίποντο του Άρη στο παιχνίδι για να κάνει το 11-16, αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης αμέσως μετά.

Ένα νέο σουτ τριών πόντων, αυτή τη φορά από τον Φώτση, έφερε το double-score για το 11-22, στο 16′.

Το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε με το μπάσιμο του Καλάθη και το τρίποντο του Ουότερς, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 19-29.

ÌÁÊÍÉË ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ήρθε η κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό, που σημείωσε μόλις πέντε πόντους και μοιραία έχασε τη διαφορά που είχε χτίσει.

Οι γηπεδούχοι, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν 2/17 τρίποντα, σημείωσαν τέσσερα συνεχόμενα με την έναρξη της 3ης περιόδου και πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα (33-32).

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι ιδιαίτερα άστοχοι, καθώς οι Διαμαντίδης, Φώτσης και Παππάς δεν μπορούσαν να βρουν καλάθι.

Ο Άρης, με νέο τρίποντο, από τον Φλιώνη αυτή τη φορά, έφτασε για πρώτη φορά στο +6 (38-32, στο 19′), ενώ η τρίτη περίοδος έκλεισε με καλάθι για τον Παναθηναϊκό και το σκορ στο 38-34.

ÊÁËÁÈÇÓ ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

Στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με σερί τρίποντα από Διαμαντίδη, Φώτση και Ουίλιαμς κατάφερε να μειώσει και τελικά να περάσει και πάλι μπροστά (45-48 στο 37’30”).

Οι Ουότερς και Γουάιτ όμως, έδωσαν λύσεις για τον Άρη, σκόραραν πάνω σε καλές άμυνες και έβαλαν την ομάδα τους και πάλι σε θέση οδηγού.

Οι «πράσινοι» στα τελευταία κρίσιμα λεπτά δεν είχαν την απαραίτητη ηρεμία και η ήττα ήρθε, με το 56-50.

Πλέον, η πρόκριση στους τελικούς της Α1, θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο σε πέμπτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 8-12, 19-29, 38-34, 56-50.

171823
171823 (1)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE