ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έξαλλος Ραντούλιτσα (vid)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βγήκε εκτός εαυτού, μετά από μία λάθος πάσα του Έλιοτ Ουίλιαμς, με αποτέλεσμα να ζητήσει να βγει αλλαγή.

Έξαλλος Ραντούλιτσα (vid)

Ο Σέρβος σέντερ, βρισκόταν με πλάτη στο καλάθι και ζήτησε την μπάλα ψηλά, αλλά ο Ουίλιαμς προτίμησε τελικά να του τη δώσει χαμηλά, με τον Άρη να πραγματοποιεί το κλέψιμο και να παίρνει την κατοχή.

Αυτό το γεγονός, έκανε έξαλλο τον Ραντούλιτσα που ζήτησε αμέσως αλλαγή από τον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ τα «είπε» και στον Καλάθη που τον πλησίασε.

Δείτε το βίντεο.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 75.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.