ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο: «Το μυαλό μας στις επόμενες νίκες»

Οι αρκετοί χώροι που βρήκε ο Πανιώνιος έφεραν το κακό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Μολέδο: «Το μυαλό μας στις επόμενες νίκες»

Ο αμυντικός των «πρασίνων», στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε σίγουρος για τη συνέχεια των πλέι οφ και αναφέρθηκε στην τελευταία φάση, όπου έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το τι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, όμως πιστεύω πως αυτό συνέβη επειδή δώσαμε χώρους και ελευθερία κινήσεων στον αντίπαλο. Σημειώνω ότι πήραμε ένα βαθμό και προσβλέπουμε σε νίκες στα επόμενα παιχνίδια των play offs».

Για το αν υπάρχει ενέργεια στους παίκτες για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Βεβαίως, υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε καλά και δυνατά για τα επόμενα ματς. Γίνονται ομιλίες, προπονούμαστε, προσπαθούμε σκληρά. Θέλουμε να συνεχίσουμε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στις επόμενες νίκες».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι συνέβη στην τελευταία φάση που απέκρουσε στη γραμμή: «Ο στόχος μου ως αμυντικός είναι αυτός, να κρατάμε το μηδέν. Δουλεύω για αυτό, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, για να πετύχουμε το στόχο μας. Σε αυτή τη φάση μπόρεσα να σώσω την εστία μας από την παραβίαση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.