ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ»

Μπεργκ: «Ό,τι μπορούμε για την πρωτιά»

Την πεποίθησή του, πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα play off, εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Ό,τι μπορούμε για την πρωτιά»

Ο Σουηδός άσος του «τριφυλλιού», τόνισε πως ο Παναθηναϊκός, έχει αυτό που χρειάζεται, για να πετύχει το στόχο του.

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Ήμασταν καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο ξεκίνημα του δεύτερου δεχτήκαμε ένα πολύ άσχημο γκολ και πολύ τυχερό για τον αντίπαλο. Αλλά και πάλι εγώ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε το ματς. Το καταφέραμε με την ισοφάριση και πίστευα ότι θα βρούμε τον δρόμο για ακόμα ένα γκολ που δυστυχώς δεν ήρθε τελικά. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της. Αλλά τα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.