ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΘΡΟ

Μόνο με Μπριζ, Παναιτωλικό, Ξάνθη…

Σε κανένα άλλο παιχνίδι φέτος οι παίκτες δεν έβγαλαν εγωϊσμό πλην εκείνων με τους Βέλγους, στο Αγρίνιο και στα Πηγάδια. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μόνο με Μπριζ, Παναιτωλικό, Ξάνθη...

Αυτό που δεν αντέχει ο κόσμος είναι η απουσία εγωϊσμού απ’ τους παίκτες. Θυμάστε εσείς άλλο παιχνίδι εκτός από το πρώτο με την Μπριζ, στο Αγρίνιο και στην Ξάνθη που οι παίκτες μάσησαν σίδερα κι έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά; Βλέπουμε το ίδιο έργο από εκείνο το καταραμένο ματς με την Καμπάλα! Έφτασε το τέλος της σεζόν και ο ΠΑΟ μετρά 0/3 απέναντι στα παιδάκια του Πανιωνίου, 0/6 κόντρα στους παραδοσιακούς του αντιπάλους για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Να κάνει πέντε παιχνίδια να κερδίσει εντός έδρας (το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ) και τέσσερα χωρίς να σκοράρει στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή που τότε που ανέβηκε το τριφύλλι στη Θεσσαλονίκη ήταν 13ος (!), γκέλα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό που ήταν προτελευταίος, για να μην αναφέρουμε την ΑΙΣΧΡΗ εικόνα σε 180΄ κόντρα στον Ατρόμητο για το κύπελλο, τον παραλίγο αποκλεισμό από τον ΠΑΣ στο τελευταίο δευτερόλεπτο ΜΕΣΑ στο σπίτι σου, την ισοφάριση στην Κέρκυρα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ή μήπως ήταν μικρό το γεγονός ότι ο κόσμος είδε πρωτοσέλιδα τις εισηγήσεις του κόουτς για παραμονή Πράνιτς (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥ), Πέτριτς που βρίσκονται «αγκαζέ» με την σύνταξη, εκτός του γεγονότος ότι ο πρώτος προκαλεί δύο χρόνια την κερκίδα με την ανημποριά (ή…αδιαφορία) να κάνει την διαφορά.

Πολύ σκληρός για να λυγίσει
Πολύ σκληρός για να λυγίσει 1.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις σε μια σεζόν που φαίνεται ίδια κι απαράλλαχτη μ’ εκείνη του 2012-2013, χρονιά που  «μάτωσαν» τα μάτια κι η ψυχή μας με τους …Φάμπριδες! Τότε βέβαια έμεινες μεν εκτός Ευρώπης μα τουλάχιστον είχες να πεις  ότι πήγες καλά στα ντέρμπι (ειδικά στο 1-1 του Φαλήρου όταν επιστρατεύτηκε ΚΑΙ ΤΟΤΕ η διαιτησία για να μην πάθει πατατράκ ο πύρινος κόσμος βλέποντας Σο και Μπαρμπαρούσηδες να κυριαρχούν στο τερέν)…

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.