ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόλις…50%!

Οικτρό το ποσοστό νικών επί Στραματσόνι και χωρίς μάλιστα να παίζεις στην Ευρώπη.

Μόλις...50%!

Φτάσαμε στο 26ο παιχνίδι του Αντρέα Στραματσόνι για να ολοκληρωθεί στρογγυλοποιημένο το ποσοστό νικών που έχει η ομάδα με τον Ιταλό στο κουμάντο της κι ακουμπά το…50%! Μοιάζει απίστευτο αλλά το τριφύλλι έχει κερδίσει μόλις 13 παιχνίδια μετά την αλλαγή στην τεχική του ηγεσία, έχοντας να δώσει ένα 90λεπτο την εβδομάδα κι αυτό με αντιπάλους που δεν τους λες και…φόβητρα!

Ο Πανιώνιος π.χ είχε γλιτώσει στη Λεωφόρο τον διασυρμό χάρις την εμφάνιση του Σωκράτη Διούδη ο οποίος «έβγαζε» τα πάντα, όλα αυτά στις 17 Ιανουαρίου όπου ακόμα ο κόουτς ψαχνόταν και το τριφύλλι έπρεπε να μάθει να ζει δίχως το  Νίκο Καρέλη αφού ο πρώτος του σκόρερ ήταν πια κάτοικος Βελγίου!

Μετά από πέντε μήνες δοκιμών που υποτίθεται ότι ρόλοι θα είχαν μοιραστεί και θα είχε οριστεί μια κεντρική φιλοσοφία παιχνιδιού είδαμε τον ΠΑΟ να παίζει ρόμβο (σύστημα που είχε…δαιμονοποιηθεί επί Αναστασίου και σωστά αφού πίσω από τον Μπεργκ βλέπαμε τον «ακούνητο» Πέτριτς ή τους Ατζαγκούν, Αμπέιντ που είναι τσακωμένοι με την τεχνική), αφήνοντας στην αδράνεια τους τεχνίτες παίκτες που έφερε η ΠΑΕ τον Γενάρη. Εκτός αυτού αλγεινότατη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι καλύτερες φάσεις που δημιούργησε ο φιλοξενούμενος ήταν προϊόν ατομικής κλάσης (Μπεργκ, Λέτο) κι όχι από συνδυασμένες ενέργειες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.