ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρνητικό ρεκόρ οι 50 πόντοι

Το χθεσινό (11/5) παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει μόλις 50 πόντους, στη χειρότερη φετινή του επίδοση.

Αρνητικό ρεκόρ οι 50 πόντοι

Οι «πράσινοι» με τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς, δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Άρη και προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι, κυρίως με την άμυνα τους, καθώς στην επίθεση ήταν απογοητευτικοί.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν ιδιαίτερα άστοχοι (10/29 δίποντα, 7/28 τρίποντα και 9/17 βολές), με αποτέλεσμα να σκοράρουν μόλις 50 πόντους σε 40 λεπτά αγώνα, στη χειρότερη τους φετινή επίδοση σε όλες τις διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι, πως εκτός από τον Ουίλιαμς που σημείωσε 19 πόντους, κανένας άλλος «πράσινος» δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα, μετά τον Αμερικανό, ακολούθησαν οι Διαμαντίδης (9), Φώτσης (8) και Ραντούλιτσα (8) και μετά το χάος.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με δέκα παίκτες στην αποστολή και τον Λούντζη να μην παίζει λεπτό, ο «Άρτζι» χρησιμοποίησε μόλις 9 παίκτες σε όλο το παιχνίδι, με τους Μπορωρίδη, Χάντερ να μην σημειώνουν πόντο και τους Καλάθη, Παππά, Χαραλαμπόπουλο, να πετυχαίνουν παρέα μόλις έξι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.