ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκαγκαλούδης: «Μπράβο στον Πεδουλάκη γι’ αυτό που έκανε. Μαγκιά του»

Τον Αργύρη Πεδουλάκη, για την απόφαση του να τιμωρήσει τους Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς, υποστήριξε σε δηλώσεις ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που παράλληλα

Γκαγκαλούδης: «Μπράβο στον Πεδουλάκη γι’ αυτό που έκανε. Μαγκιά του»

Ο 37χρονος γκαρντ, που έχει φορέσει και τα «πράσινα», χωρίς να κρύψει την αγάπη του για την ομάδα, υπερασπίστηκε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού για την απόφαση του και χαρακτηρίσε τον Ολυμπιακό ως φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-την απόφαση του Πεδουλάκη να αφήσει εκτός του χθεσινού αγώνα τους Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς: «Μπράβο στον Πεδουλάκη γι’ αυτό που έκανε. Μαγκιά του! Πρέπει να καταλάβουν οι ξένοι πως δεν είναι τσιφλίκι τους καμία ομάδα. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Διαμαντίδης που έχει φτάσει στα 36 και πεθαίνει μέσα στο γήπεδο. Ο ξένος δεν πονά το ίδιο τη φανέλα με τον Έλληνα. Δεν στενοχωριέται το ίδιο, δεν χαίρεται το ίδιο. Προς Θεού δεν είμαι ενάντια των ξένων, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα».

-την εικόνα των «αιωνίων: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Ολυμπιακός δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό. Όταν μια ομάδα πάει στο ΟΑΚΑ, χάνει 17 πόντους και κερδίζει με 14 δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή μια ομάδα που βάζει 45-50 πόντους. Είναι κλασική συνταγή Πεδουλάκη και το περιμέναμε όταν ήρθε ο Πεδουλάκης πως δεν θα βάζει πάνω από 60, αλλά θα τρώει 50. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μπερδεμένη, που έπαιζε με βασικούς τον Κούζμιτς και τον Πάβλοβιτς και τώρα δεν υπάρχουν. Όλη τη χρονιά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν παίκτες χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Ο Βλάντο εξαφανίστηκε, το λόγο δεν τον γνωρίζω. Το ίδιο ο Παππάς. Και μη μου πει κανείς πως είναι τα κιλά. Γελάει το πανελλήνιο».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το ποιος έχει περισσότερο μπασκετικό κοινό, ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός: «Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει έμπρακτα πάρα πολλά χρόνια, ακόμη και στα πέτρινα χρόνια, πως είναι στο πλευρό του. Είναι καθαρά μπασκετικός κόσμος, παίρνει ζωή από το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγινε στην πορεία μπασκετικός, από το 1996 και μετά. Δεν είναι μικρό πράγμα να γεμίζεις το ΟΑΚΑ με 20.000 κόσμο».

-το επόμενο βήμα του μετά την αποχώρηση από τον Λεβαδειακό: «Να ξέρετε πως θα με τρώτε στα μούτρα για τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Μέχρι να γίνω 32 χρονών (γέλια)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.