ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούτε ένα λάθος σε 37 λεπτά

Απόλυτα συγκεντρωμένος ο «Χαραλαμπό» στη Θεσσαλονίκη.

Ούτε ένα λάθος σε 37 λεπτά

Αν πρέπει ν’ ανακαλύψουμε κάτι θετικό απ’ τα χαμένα παιχνίδια στο «Νίκος Γκάλης» είναι η συγκέντρωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο παίκτης αγωνίστηκε 37 λεπτά μέσα σε ένα τριήμερο και παρότι 6.000 οπαδοί των οικοδεσποτών χαλούσαν τον κόσμο ο ίδιος δεν υπέπεσε ούτε σε μισό λάθος.

Ο νεαρός σύρθηκε απ’ τη ναφθαλίνη (δεκάλεπτα έπαιζε επί Τζόρτζεβιτς και μάλιστα όχι συχνά στην Α1) απ’ τον Αργύρη Πεδουλάκη (ο προπονητής που ζήτησε την μεταγραφή του όντας ακόμα 15 ετών) και παρότι δεν είχε «ψηθεί» στη διάρκεια της σεζόν, βγάζει ικανοποιητική εικόνα στα πλέι-οφ, εξαιρουμένης της αστοχίας του (3/14 σουτ). Καλούμενος ν’ αγωνιστεί κοντά στη ρακέτα κόντρα σε πιο αθλητικούς και γυμνασμένους αντιπάλους ο 20χρονος (3.8 ριμπάουντ μ.ο) δεν τα πάει άσχημα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.