ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε διεθνές τουρνουά στο Βέλγιο η ομάδα ράγκμπι

Η ομάδα Rugby του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί στο Βέλγιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά «Flanders Open Rugby», στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμα 48 ομάδες.

Σε διεθνές τουρνουά στο Βέλγιο η ομάδα ράγκμπι

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής:

Πρώτο παιχνίδι 10:15 vs Old Fodderonians (UK)   γήπεδο #4

Δεύτερο παιχνίδι 13:10 vs Tarantula (Tiburg University Nederlands)   γήπεδο #2

Τρίτο παιχνίδι στις 16:30 vs Pays de Meaux (France)   γήπεδο #1

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ξεπεράσει τους τρεις πρώτους αντιπάλους του, θα προχωρήσει στην επόμενη φάση και την Κυριακή θα αγωνιστεί για την πρώτη θέση.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα παίξουν 2 αγώνες για κατάταξη!

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή με στόχο την κατάκτηση και ελπίδα όλων, είναι το «παρών» να δώσουν και φίλοι της ομάδας που μένουν στο εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.