ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεξήγητο «κόλλημα»

Παρότι ο Γιούρι Μαμούτε είναι φευγάτος και με το μυαλό στην πατρίδα του ο κόουτς εξακολουθεί να τον στηρίζει.

Ανεξήγητο «κόλλημα»

Παρότι έχει κυκλοφορήσει ευρέως πως ο Γιούρι Μαμούτε θα φύγει από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής εξακολουθεί να επιμένει μαζί του αν κι ως τώρα ο παίκτης μας έχει μείνει στο νου για τις (ατιμώρητες)κουτουλιές που μοίραζε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την ευκαιρία στο Καραϊσκάκη και την επική του δήλωση ότι μοιάζει στον…Τζιμπρίλ Σισέ!

Πολλοί απόρησαν με την είσοδο του Βραζιλιάνου στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης ενώ τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα ανακυκλώνουν την εσωστρέφεια και δημιουργούν διαρκώς «ενόχους».

Ο Λουκ Στιλ βγήκε…άχρηστος (κι ας είχε μόνο τρία χοντρά λάθη σ’ όλη τη σεζόν, δύο στη Ν.Σμύρνη και μια κακή έξοδο στο 1-3 της Τούμπας) παρότι εβδομάδες πριν ακουγόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για την εθνική Αγγλίας (εδώ που τα λέμε δεν έχει παράδοση στην παραγωγή κλασάτων γκολκίπερ). Καλτσάς και Βλαχοδήμος είναι εξαφανισμένοι (παρότι σε σχέση με τον Μαμούτε 4-5 πράγματα τα έχουν δείξει), το ελληνικό στοιχείο φθίνει δραματικά κι ο κόσμος βρίσκεται στα όρια της απόγνωσης με όσα παρατηρεί…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.