ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανοίγει πάλι η Θύρα 13

Η Θύρα 13 ανοίγει τις πόρτες της ,μετά από περίπου 4 μήνες, στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ανοίγει πάλι η Θύρα 13

Στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ανοίξει και πάλι η Θύρα 13 τις πόρτες της στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η πρωτοφανής τιμωρία που είχε επιβληθεί στο «τριφύλλι», αφορούσε μόνο για τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έτσι οι «πράσινοι» στα πλέι οφ, θα μπορούν ξανά να έχουν όλο το γήπεδο στη διάθεση των φιλάθλων τους, μετά από διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών.

Ο Παναθηναϊκός με κλειστές τις θύρες 13-14, από τις 19/01 που του επιβλήθηκε η ποινή, έδωσε 7 αναμετρήσεις στο γήπεδό του (6 για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο με τον Ατρόμητο) και είχε τέσσερις νίκες (Ατρόμητος, Ηρακλής,Βέροια και Παναθρακικός), δύο ισοπαλίες (ΠΑΟΚ και Ατρόμητος για το κύπελλο) και μια ήττα (Ξάνθη).

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.