ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Μεχντί Αμπέντ τόνισε σε δηλώσεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αμπέντ: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεχντί Αμπέντ:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρόκειται για μία ομάδα συμπαγής και πολύ αμυντικογενής και γι΄ αυτό δεν μπορείς εύκολα να βρεις χώρους για να ανοίξεις την άμυνά της. Κρατάμε λοιπόν πως όχι μόνο δεν ηττηθήκαμε, αλλά φύγαμε και με τον έναν βαθμό».

Για το αν έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός λόγω της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη: «Όλη αυτή η κατάσταση σπρώχνει την ομάδα προκειμένου να τα δώσει όλα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ή το τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, η νίκη σε όλα τα παιχνίδια». Το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός την πρώτη του μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε πιο συγκεκριμένες τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να βελτιώσουμε το θέμα με τις τελικές μας προσπάθειες και αυτό το είδαμε και στα τελευταία ματς. Με βάση αυτό, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε νίκες. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά αν διορθώσουμε αυτά θα φτάσουμε και στις νίκες».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους να κάνουν δώρο τη νίκη στον κόσμο, καθώς θα είναι και πάλι ανοιχτή η Θύρα 13:«Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό, που επιστρέφουν οι οπαδοί της Θύρας 13. Η βοήθειά τους είναι σημαντική, τους χρειαζόμαστε και οπωσδήποτε πρέπει να τους ανταμείψουμε. Θα κάνουμε το παν για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον υποβιβασμό της πρώην του ομάδας, Νιουκάστλ:«Νομίζω πως ήταν μια δύσκολη σεζόν για την Νιουκαστλ. Είναι κρίμα, όμως σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να καταφέρει να επιστρέψει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...