ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χέινς: «Έγινε αυτό που περίμενα»

Στη νίκη και τις συνθήκες η οποία ήρθε αυτή, αναφέρθηκε ο Μαρκέζ Χέινς, μιλώντας μετά το τέλος του ματς στη Nova.

Χέινς: «Έγινε αυτό που περίμενα»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην απόδοση που είχε ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και τόνισε πως αυτό ήταν μεγάλο επίτευγμα.

Ενώ για την απόδοση που έπιασε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, τόνισε πως δεν περίμενε κάτι άλλο από το αποτέλεσμα που ήρθε, καθώς υπήρξε η κατάλληλη προετοιμασία κάτι που θα συνεχιστεί και για τους τελικούς που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο τεστ. Ο Άρης πήγε πολύ καλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τους βγάζω το καπέλο. Τα καταφέραμε, όμως, και πήραμε την πρόκριση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι αυτό που περιμέναμε όλοι. Έχουμε προετοιμαστεί και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε, να βλέπουμε βίντεο και ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τους τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...