ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

«Στείλαμε διπλά μηνύματα»

Την άποψή του πως ο Παναθηναϊκός με κάθε τρόπο θα πρέπει να βρει τα πατήματά του και το DNA του, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Τι είπε για το περιστατικό με το ξενύχτι των ξένων, αλλά και τον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Στείλαμε διπλά μηνύματα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την εικόνα του ματς: «Προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα και την ενέργεια να αλλάξουμε τον ρυθμό. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε και κάποιες όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που στην Ευρωλίγκα έχει το χειρότερο ποσοστό αποτελεσματικότητας. Έχουμε ταλέντο. Προσπαθούν τα παιδιά. Το παιχνίδι πήγε με τα ίδια διαγράμματα. Την κρατάγαμε, φεύγαμε και την ξαναπαίρναμε. Ο Φελντέιν έπαιξε πολύ για να βάλει πράγματα στο παιχνίδι του να μην είναι προβλέψιμος, αλλά η εμφάνισή του φάνηκε από την άμυνα και τις ασίστ».

Για τον Διαμαντίδη: «Είναι ιατρικό θέμα, θα μας ενημερώσουν οι γιατροί μας όταν εξεταστεί».

Για τους τελικούς και αν έχουν ομοιότητες με αυτούς του 2013 όταν ήταν ξανά στον πάγκο: «Την τότε ομάδα την είχαμε χτίσει, ξέραμε τι θα είναι. Δουλεύουν 9-10 μήνες συγκεκριμένα πράγματα, αλλά έχουμε πολλούς επιθετικογενείς. Ο Ραντούλιτσα έχει την ικανότητα έτσι κι αλλιώς. Θα έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και στην άμυνα για να μπορούμε να χτυπήσουμε στην επίθεση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν δεν έχεις διδάξει κάτι δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι και να φωνάζεις. Όταν το έχεις διδάξει μπορείς. Αν φωνάξεις χωρίς να το έχεις κάνει αυτό μπορεί να αντιδράσει. Είναι άλλη ομάδα από την τότε».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Είναι ένα παιδί που έχει πολύ ευφυΐα μπασκετική. Ξέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Ο λόγος που παίζει είναι γιατί μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα και να φτιάξει την ομάδα. Μπορεί να το κάνει ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης και γενικά λίγοι σε αυτήν την ομάδα.

Ξέρει ο Χαραλαμπόπουλος τι πρέπει να κάνει. Δεν έχει να κάνει με το ότι χτύπησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ή έφυγε ο προηγούμενος. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά να μπορέσει να εξελιχθεί. Έχουμε αρκετούς που μπορούν να παίξουν up and down κι έχουμε λίγους που μπορούν να διαβάσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τα κάνει».

Για τα μηνύματα που έστειλε η ομάδα με όσα έγιναν μετά το ξενύχτι των ξένων: «Στέλνουμε διπλό μήνυμα μετά από το περιστατικό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες και θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό είναι εξαίρεση. Ήταν διπλό το μήνυμά μας. Έχει να κάνει ότι ο Παναθηναϊκός με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να έρθει στο DNA του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.