ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να σπάσει το… ρόδι (vid)

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν σε λίγες ώρες στο χορτάρι της Λεωφόρου και οι «πράσινοι» του Αντρέα Στραματσόνι, καλούνται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη επί του δικεφάλου για φέτος.

Να σπάσει το… ρόδι (vid)

Η φετινή χρονιά, σε ό, τι αφορά τα ντέρμπι, έχει εξελιχθεί σε «εφιάλτη» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει κερδίσει κανένα, απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σε ό, τι αφορά τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» σε δύο αναμετρήσεις, έχουν απολογισμό μία ήττα στη Θεσσαλονίκη και μία ισοπαλία στη Λεωφόρο και σήμερα ψάχνουν επιτέλους τη νίκη, που θα τους φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

ÔÏ 2-0 ÊÁËÔÓÁÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ PANATHINAIKOS - PAOK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Το πρώτο «ραντεβού» των δύο ομάδων για φέτος, δόθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στις 25 Οκτωβρίου, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται το «τριφύλλι».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκαν τρία τέρματα σε ένα ημίχρονο και είχαν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-1, με τον Καρέλη να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Σάμπο (71′ Χαρίσης), Τζιόλης, Λέοβατς, Ζάιρο (82′ Αθανασιάδης), Μακ, Μπερμπάτοφ (30′ Πέλκας)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής (61′ Κλωναρίδης), Ζέκα, Αμπέντ (83′ Πέτριτς), Ατζαγκούν, Καρέλης (83′ Πέτριτς), Μπεργκ

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους.

Μπορεί να μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τα τέρματα των Μπεργκ και Καλτσά, όμως δέχτηκαν δύο γκολ σε διάστημα 15 λεπτών, με το τελικό 2-2 να αφήνει απογοήτευση στην ομάδα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ (Μαμούτε 76′), Καλτσάς (Κλωναρίδης 60′), Βλαχοδήμος (Εβαντζελίστα 59′), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κίτσιου, Λέοβατς (Κοροβέσης 78′), Μυστακίδης (Τέρι Άντονις 84′), Πέλκας (Σάμπο 93′), Μακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.