ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Panathinaikos24.gr

«Θέλουμε το πρωτάθλημα, θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη σειρά με τον Άρη και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν, στέλνοντας και το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα, θα είμαστε έτοιμοι»

Ο νεαρός φόργουορντ του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων, στα νέα πράγματα που πρόσθεσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στο λίγο καιρό που βρίσκεται στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και κάλεσε τον κόσμο, να δώσει δυναμικό «παρών» και να στηρίξει τους «πράσινους», στη «μάχη» για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr:

Η σειρά με τον Άρη πήγε στα πέντε παιχνίδια. Εκ του αποτελέσματος, πόσο σας δυσκόλεψε;

«Σίγουρα, είχαμε πει από την αρχή πως ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και με μία δυνατή έδρα, όπου εκεί δεν καταφέραμε να πάρουμε τη μία νίκη, που θα μας έδινε την πρόκριση.

Ενώ, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, όπως δείξαμε και σήμερα (σ.σ το Σάββατο), πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν συμβεί αυτό έχουμε μεγάλες πιθανότητες για τον τίτλο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είπες και εσύ, η απόδοση δεν είναι η ίδια εντός και εκτός έδρας. Τι διαφορετικό βλέπεις εσύ, ως μέλος της ομάδας; 

«Αρχικά, δεν έχουμε μαζί μας τον κόσμο μας, που μας δίνει ώθηση. Τα εκτός έδρας είναι ένα θέμα, το οποίο και πρέπει να λύσουμε. Είναι και θέμα ψυχολογίας, να μπουν τα σουτ μας, γιατί ήμασταν αρκετά άστοχοι στα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη.

Αν γίνουν αυτά που θέλουμε, με τον τρόπο που θέλουμε, θα είμαστε πολύ καλύτεροι και στα εκτός έδρας».

Επόμενο βήμα, είναι οι τελικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ. Πως πιστεύεις ότι θα παρουσιαστεί η ομάδα;

«Θα είμαστε έτοιμοι, για αυτό είμαστε από το καλοκαίρι όλοι μαζί και κάνουμε προπόνηση, είναι ο στόχος που μας έχει μείνει και θέλουμε το πρωτάθλημα». 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει αρκετό καιρό στην ομάδα. Ποιες είναι οι διαφορές που εντοπίζεις ;

«Δουλεύουμε κάποια διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα, κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και το δικό του τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να προσθέσουμε κάποια πράγματα, ειδικά στην άμυνα, να είμαστε πιο σκληροί, πιο συμπαγείς, ενώ υπάρχει και πιο πολύ τακτική. 

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας, να τα αφομοιώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Και ένα μήνυμα προς τον κόσμο;

«Να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξει και εμείς θα παίξουμε και για αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.