ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Ένιωσα ζεστασιά όταν πάτησα για πρώτη φορά στη Λεωφόρο»

Τα συναισθήματα του, όταν πάτησε για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, επεσήμανε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Βλαχοδήμος: «Ένιωσα ζεστασιά όταν πάτησα για πρώτη φορά στη Λεωφόρο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού»:

«Πιστεύω ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά σε εμάς. Ένιωσα πολύ ζεστά τους φίλους μας όταν πάτησα για πρώτη φορά στη Λεωφόρο. Οι φίλοι της ομάδας είναι πιο θερμός, δεν συγκρίνεται με την Γερμανία. Χαίρομαι πολύ που θα γίνει το νέο γήπεδο, που θα είναι τόσο όμορφο και μοντέρνο. Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ευχάριστο να παίζεις σε σύγχρονα στάδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.