ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε απολογία η Καπογιάννη

Σε απολογία από την ΕΦΙΠ, κλήθηκε η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, για τις δηλώσεις της σε αθλητική εφημερίδα, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου στη Λευκάδα.

Σε απολογία η Καπογιάννη

Η Καπογιάννη, σε συνέντευξη της σε εφημερίδα που πρόσκειται στον Ολυμπιακό , είχε αποκαλύψει τα όσα είχε πει στις παίκτριες της, στο ημίχρονο του τελικού: «Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού 10 φορές να τις αντιμετωπίσετε, 10 φορές θα τις γαμ…τε!».

Μετά τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να προάγουν τη βία και την αντιπαλότητα, και μετά από καταγγελία του Παναθηναϊκού Α.Ο, η τεχνικός του Ολυμπιακού κλήθηκε σε απολογία από την ΕΦΙΠ, χωρίς να είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα βγει η απόφαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.