ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μαζί και τη νέα σεζόν

Απόλυτη στήριξη σε Στραματσόνι

Παρά την κακή εικόνα της ομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει σε απόλυτο βαθμό τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του.

Απόλυτη στήριξη σε Στραματσόνι

Μετά την ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού, βγήκαν σενάρια για το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του «Στράμα» και θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για το «τιμόνι» της ομάδας, κάτι που το έδειξε και η απόφαση, να είναι ο Ιταλός «παρών» στη συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πιστεύει πως ο χρόνος παραμονής του Στραματσόνι στον πάγκο, είναι λίγος ώστε να κριθεί και τονίζει πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο από τη νέα σεζόν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και η απόφαση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, θεωρείται δεδομένη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.