ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τώρα λείπει ή όχι ο Κούζμιτς;

Με Παπαγιάννη off και Γκιστ στο «5» δεν θα ήταν άσχημος ο Σέρβος στο rotation.

Τώρα λείπει ή όχι ο Κούζμιτς;

Όλη τη χρονιά οι Παναθηναϊκοί τα είχαν με τον Ογκιέν Κούζμιτς λόγω της αδιανόητης επιθετικής αδυναμίας του Σέρβου σέντερ, να όμως που κάμποσοι τον νοσταλγούν ενόψει τελικών, ειδικά τώρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι στα πιτς.

Ο περσινός πρωταθλητής του ΝΒΑ με το Γκόλντεν Στέιτ κέρδισε το χειροκρότημα προπονητών και συμπαικτών για την εμφάνισή του στο κύπελλο (8/10), όπου μπορεί να σκόραρε λίγο (3 πόντους) και να κατέβασε μόλις τρία ριμπάουντ -σε 17 λεπτά- μα «κλείδωσε» την δίοδο προς τη ρακέτα με τα γρήγορα (για το μπόι του) πλάγια βήματά του, αποτρέποντας Γιανγκ, Πρίντεζη, Αγράβανη να κυριαρχήσουν.

Ο ψηλός ήταν εξαιρετικός (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ σε 15 λεπτά) και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που ήρθε 11 μέρες αργότερα, όταν ο αντίπαλος ξέφυγε με 16 πόντους στο ημίχρονο αλλά στο τέλος τον κατάπιαν τα σύνδρομα κατωτερότητάς του κι ο «νόμος του ΟΑΚΑ». Με Χάντερ εκτός τόπου και χρόνου, Παπαγιάννη στην εξέδρα μια ακόμα «ψημένη» λύση στο «5» θα ήταν ευπρόσδεκτη. Αλλά…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.