ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ

Επαφή με Λάγο ο Παναθηναϊκός

Τον αντί-Πράνιτς, ψάχνει ο Παναθηναϊκός, αφού όπως όλα δείχνουν, ο Κροάτης θα αποτελέσει παρελθόν. Επαφές με τον άσο της Χετάφε, Ρομπέρτο Λάγο Σότο.

Επαφή με Λάγο ο Παναθηναϊκός

Τον 30χρονο Ισπανό αριστερό οπισθοφύλακα, έχει στα υπόψιν του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το «Goal». Οι «πράσινοι» αναζητούν τον ποδοσφαιριστή, που επί της ουσίας θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος δύσκολα θα μείνει του χρόνου.

Ο Λάγο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Χετάφε έως και το 2017, ωστόσο η ομάδα του υποβιβάστηκε στη segunda division της Ισπανίας, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον ποδοσφαιριστή να πάει σε άλλη ομάδα, βάσει ενός όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επαφές είναι προχωρημένες και υπάρχει η εκτίμηση, πως μέχρι και το τέλος των play off θα έχει ξεκαθαρίσει, αν θα προχωρήσει ή όχι. Συνολικά στην καριέρα του ο Λάγο, έχει 248 συμμετοχές στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ προέρχεται από μια σχετικά γεμάτη σεζόν (17 συμ. 2 ασίστ).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.