ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

‘Οταν κάνεις break… (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει «καταστρατηγήσει» τον όρο… πλεονέκτημα έδρας, αφού ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει το break μέσα στο ΣΕΦ.

'Οταν κάνεις break… (vids)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό των play off της Basket League, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, να θέλει να «σπάσει» την έδρα του αντιπάλου, κάτι που τα τελευταία χρόνια, έχει ουκ ολίγες φορές, από το «τριφύλλι».

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Το ’99, τα μέσα της δεκαετίας των 00s, είναι πολλά τα «διπλά» του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ, ωστόσο, πλην εκείνου του 1999, που δεδομένα, είναι το πιο «γλυκό» ever, οι «πράσινοι» από το 2009 και μετά, έχουν σπάσει την έδρα του αντιπάλου τους στο Game 1, τρεις φορές, κατακτώντας φυσικά στο τέλος και τον τίτλο.

2009, 2011, 2013, τρεις σεζόν, με το «τριφύλλι» να ξεκινάει φιλοξενούμενο, ωστόσο με την έναρξη των τελικών, να παίρνει στο άψε σβήσε το πλεονέκτημα…

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2009 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 67-69

Με τις δάφνες του πρωταθλητή Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός, δέκα περίπου ημέρες μετά το θρίαμβο στο Βερολίνο, πρέπει να αλλάξει «τσιπάκι» και να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.

Νίκη μέσα στο ΣΕΦ, με 67-69, break στη σειρά, break και στη ψυχολογία των Πειραιωτών. Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό, εκείνη τη σεζόν.

2011 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 70-75

Θα μπορούσε να πει κανείς, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ξανά με τις δάφνες του πρωταθλητή Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, μέσα σε μια τριετία, καλείται ξανά να σπάσει την έδρα του αντιπάλου.

Κι’ όμως, αυτά που για άλλους φαίνονται δύσκολα, γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, ήταν εύκολα. Ένα ακόμα πρωτάθλημα, με αρχή, ένα μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ.

2013 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 51-64

Και εκεί που όλοι περιμένουν το απόλυτο πάρτι, με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης και τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής, έρχεται ένα «χαστούκι», που στον Ολυμπιακό θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Break στο πρώτο ματς θα πει κανείς. Μα είχε και συνέχεια. Όχι ένα break, αλλά δύο και εν τέλει… σκούπα. Μια απίστευτη σειρά για τον Παναθηναϊκό, που κατέκτησε έναν μάγκικο τίτλο.

https://www.youtube.com/watch?v=_I1aGajZPBs

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.