ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στις ανακοινώσεις

Στο κόκκινο που άλλωστε την αντιπροσωπεύει… έφτασε η γραφικότητα από τη διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, αλλά ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στις ανακοινώσεις

Εδώ και μια ολόκληρη σεζόν είμαστε θεατές του ίδιου έργου.  Ο Παναθηναϊκός να κοιτάει μόνο την ομάδα του και να έχει αφήσει στην άκρη τις όποιες κόντρες με τον αιώνιο αντίπαλο, την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει το παιχνίδι του… Πάντα πριν τα κρίσιμα παιχνίδια του τριφυλλιού οι ερυθρόλευκοι έβγαζαν και μια ανακοίνωση, γυρίζοντας τον χρόνο σε περιστατικά που έχουν συμβεί πριν χρόνια.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι δεν έχουν γίνει λάθη στο πρόσφατο παρελθόν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όλοι όμως διακρίνουν ότι τη τρέχουσα σεζόν ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού δεν προκάλεσε σε καμία περίπτωση τον αιώνιο αντίπαλο.

Αυτό φυσικά δεν παίζει κανέναν ρόλο για τα «καλά παιδιά» του ελληνικού μπάσκετ. Αναφερόμαστε φυσικά στους αδερφούς Αγγελόπουλους που ζητάνε τη τιμωρία του Αργύρη Πεδουλάκη για όσα έγιναν στο Αλεξάνδρειο. Αφού τους αρέσει να θυμούνται ότι τους βολεύει, ας μας θυμίσουν αν είχαν τιμωρηθεί οι ίδιοι σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό; Το αναφέρουμε γιατί ο τηλεοπτικός φακός τους είχε πιάσει με… υψωμένα δάχτυλα και σε αντίθεση με τη περίπτωση του «Άρτζι» στη Θεσσαλονίκη δεν προκλήθηκαν από κανέναν.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι εμφανές ότι η κάκιστη χρονιά του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και κύπελλο έχει προκαλέσει σύγχυση στους ανθρώπους του. Κακή είναι η χρονιά του και στο πρωτάθλημα έχοντας νικήσει 5-6 αγώνες με μικρομεσαίους αντιπάλους σε αγώνες θρίλερ. Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που «ανάστησε» τον αιώνιο στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΣΕΦ, γιατί πλην αυτής της νίκης οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτα μέσα στη σεζόν. Αποκορύφωμα της πορείας τους, η προτελευταία θέση στο top 16 της Ευρωλίγκας.

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός που «έδωσε» το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό, τη Πέμπτη πρέπει να το πάρει πίσω… Μπορεί οι πράσινοι να μην είναι στα καλύτερα τους, αλλά ο αντίπαλος δε τρομάζει, όπως φυσικά και η έδρα του… Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του είναι φορτωμένοι με κίνητρα, ξέρουν, μπορούν και το έχουν ξανακάνει… Να μιλήσουν στο παρκέ και να τους αφήσουν με γουρλωμένα μάτια. Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού στις ανακοινώσεις…

Υ.Γ. 1 Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: «Εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω στις πλάτες άλλων…», είχε πει ο Βασίλης Σπανούλης ως σπόντα για τον Δημήτρη Ιτούδη, μέσα έπεσε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...