ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η χειρότερη χρονιά του

Ο «υπαρχηγός», Τάσος Λαγός ξεκίνησε από χθες ...διακοπές, σε μια σεζόν που θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η χειρότερη χρονιά του

Ο Τάσος Λαγός τραυματίστηκε χθες και χάνει το υπόλοιπο της πιο αδιάφορης σεζόν της καριέρας του. Φέτος είχε μόλις 15 συμμετοχές (εννιά παιχνίδια ως βασικός), δεν παρουσίασε καμιά βελτίωση και περιθωριοποιήθηκε.

Πρόπερσι με 4-5 καλά παιχνίδια πρόλαβε να κινήσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Μπουντεσλίγκα, τελικά σνόμπαρε καλύτερη οικονομικά πρόταση των Γερμανών επειδή ο Γιάννης Αναστασίου τον έπεισε ότι είναι προς όφελός του να παραμείνει στο τριφύλλι και να βελτιωθεί πριν επιχειρήσει το μεγάλο άλμα. Παίζοντας 32 ματς στο πρωτάθλημα, πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του κυπέλλου, ταίριαξε ιδανικά με τον Ντέηβιντ Μέντες και κέρδισε επάξια μια θέση στην τριπλέτα των αρχηγών.

Πέρσι μπορεί να μην αγωνίστηκε τόσο όσο την πρώτη σεζόν (23 ματς), αλλά δεν ήταν και κακός σε μια περίοδο που ο Ολλανδός ήταν φάντασμα του εαυτού του, ο Αμπέιντ απουσίαζε κι ο Μπούι αποδείχθηκε ανέκδοτο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος κατέγραψε τα χειρότερα νούμερά του, είναι πλέον από τους ελάχιστους Έλληνες στο Κορωπί και τα πράγματα διαγράφονται δύσκολα με Στραματσόνι που δεν δείχνει να…τρελαίνεται για το γηγενές στοιχείο. Επιπλέον του χρεώθηκε κι ένα επεισόδιο με τον Στιβ Ρούτερ, τέλη Σεπτέμβρη, όταν αντέδρασε έντονα σε παρατηρήσεις του Άγγλου για ένα βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον Σωτήρη Νίνη με τον Γιάννη Αναστασίου να θίγεται για την αντίδραση του παίκτη προς τον  βοηθό του και να τον βάζει στο «ψυγείο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.