Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ήρθε, υπέγραψε και έπιασε δουλειά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζήτησε και θα πάρει όλα τα dvd των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού, από την αρχή της χρονιάς, ούτως ώστε να διαμορφώσει γρήγορα, μια εικόνα για το ρόστερ και την εν γένει εικόνα της ομάδας.

Θεωρείται δεδομένο, πως ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, όπως άλλωστε κάνει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των «πράσινων». Φερέιρα, Αναστασίου και τώρα Στραματσόνι. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», δείχνει να ακολουθεί το «δόγμα», που θέλει τη διοίκηση να δίνει στον εκάστοτε προπονητή, τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να δημιουργήσει αυτό που θέλει.

Επειδή όμως μέχρι πρότινος, ο Αλαφούζος, είχε παραδώσει τα… κλειδιά του μαγαζιού στον Ιταλό, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ποιος θα είναι ο επιμερισμός των ρόλων και των ευθυνών, από δω και πέρα, όπου στον Παναθηναϊκό, υπάρχει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Συνεπώς, οι όποιες προτάσεις/ενστάσεις/θέσεις του Βραζιλιάνου, θα έχουν βαρύτητα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, πως θα «συμπεριφερθεί» ο πρόεδρος της ομάδας, στην περίπτωση που ο Ζιλμπέρτο, κρίνει ότι ο Στραματσόνι, είχε το χρόνο που έπρεπε, αλλά έργο δεν παρήγαγε.

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη επιλογή/απόφαση, του Βραζιλιάνου, που θα πρέπει να «διαχειριστεί» η διοίκηση. Αν ο Ζιλμπέρτο συμφωνήσει, έχει καλώς, αν όχι;

➡️ Γράψε το σχόλιο σου