ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

PAO TV: Στα παρασκήνια του «ΠΑΟ… Λεωφόρο» (vid)

Δείτε ότι συνέβη… backstage, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΠΑΟ… Λεωφόρο», που προβλήθηκε στον «ΣΚΑΙ», τη Δευτέρα που μας πέρασε.

PAO TV: Στα παρασκήνια του «ΠΑΟ... Λεωφόρο» (vid)

Από την ξεχωριστή παναθηναϊκή βραδιά της Δευτέρας με την τηλεοπτική εκπομπή «ΠΑΟ… Λεωφόρο» του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να λείπει το PAO TV.

Στο video, όπως πάντα με τον ξεχωριστό τρόπο που παρουσιάζουν οι κάμερες του PAO TV όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, προβάλλονται όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός… αέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ