ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει με ΑΕΚ ο «Ταύλα»

Τα επόμενα δύο ματς, με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα είναι και τα τελευταία του Στάθη Ταυλαρίδη στη φετινή σεζόν.

Τελειώνει με ΑΕΚ ο «Ταύλα»

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης καρτών, στα δύο τελευταία ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών -λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των επτά κίτρινων καρτών- στο εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στα play offs της Super League Ελλάδας, με αντίπαλο τον Πανιώνιο και στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...