ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Παναθηναϊκός για Ιμπάρμπο (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Κολομβιανό επιθετικό Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Παναθηναϊκός για Ιμπάρμπο (vids)

Οι «πράσινοι» ως γνωστόν, κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ-φορ, αφού αναμένεται να αποχωρήσει ο Μλάντεν Πέτριτς και όπως είναι λογικό ψάχνουν ένα στήριγμα, για τον Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη λατινική Αμερική, οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, τον Κολομβιανό επιθετικό που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Ατλέτικο Νασιονάλ, με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι.

Ο Ιμπάρμπο είναι 25 ετών, έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις από το 2011, όταν και μετακόμισε από την Ατλέτικ Νασιονάλ στην Κάλιαρι, ενώ έχει παίξει και στη Ρόμα ως δανεικός (όπως και στη Γουότφορντ). Είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, έχοντας 15 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
panathinaikos24.gr-Βίκτορ Ιμπάρμπο

Με τη φανέλα της Κάλιαρι, αγωνίστηκε από το 2011 έως το2015, σκοράροντας  15 γκολ, σε 115 εμφανίσεις. Μπορεί να αγωνιστεί και ως «winger» (πλάγιος ακραίος) και ως «εννιάρι». Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί όμως, διότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη νότια Αμερική, εκτός του Παναθηναϊκού και η Βαλένθια, έχει κάνει πρόταση στον Κολομβιανό, κάτι που αν ισχύει τελικά, θα δυσκολέψει την όποια προσπάθεια του τριφυλλιού.

https://www.youtube.com/watch?v=o1s0F0EQ8rw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.