ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Σεβίλλη κράτησε την πόρτα ανοικτή…

Η κατάκτηση του Europa League από τη Σεβίλλη, κράτησε ανοικτή την πόρτα, του απ’ ευθείας εισιτηρίου στους ομίλους της διοργάνωσης, για μια ελληνική ομάδα!

Η Σεβίλλη κράτησε την πόρτα ανοικτή…

Αν η Σεβίλλη, σε λίγα 24ωρα κατακτήσει και το κύπελλο Ισπανίας, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τότε μια ελληνική ομάδα θα καταφέρει να περάσει απ΄ευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ποιος όμως θα πάρει το «μαγικό» εισιτήριο; Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το κύπελλο, την απ’ ευθείας πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα βγει δεύτερη με την ΑΕΚ όμως να είναι πρώτη. Αν η «Ένωση» δεν τερματίσει πρώτη παίρνει αυτή το προνομιούχο εισιτήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.