ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

ΤΡΑΓΙΚΟ: Ακολουθούσε το πούλμαν της ΑΕΚ και της πέταξαν μέσα φωτοβολίδα στο αυτοκίνητο!

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος, η οποία ακολουθούσε το λεωφορείο της ΑΕΚ, λίγο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την αναχώρηση της ομάδας για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΡΑΓΙΚΟ: Ακολουθούσε το πούλμαν της ΑΕΚ και της πέταξαν μέσα φωτοβολίδα στο αυτοκίνητο!

Φωτοβολίδα δέχτηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Καρακασίδου, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, πίσω ακριβώς από το λεωφορείο της αποστολής της ΑΕΚ, κοντά στην οδό Δεκελείας.

Άγνωστος, εκτόξευσε φωτοβολίδα, πιθανώς με στόχο το πούλμαν της ΑΕΚ, αυτή έσκασε πάνω στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς διέφυγε κάθε κινδύνου.

Ο «δολοφόνος» τράπηκε σε φυγή, αμέσως μετά το περιστατικό, χωρίς να υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Η δημοσιογράφος, ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ, από το ΟΑΚΑ, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να καταγράψει τα όσα συνέβησαν στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» και τα μεθεόρτια, μετά την κατάκτηση του τίτλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE