ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μακριά από το Caravel ο Παναθηναϊκός, κοντά ο κόσμος…

Ο Παναθηναϊκός, όπως συνηθίζει πριν από μεγάλα παιχνίδια, κατέλυσε σε ξενοδοχείο-όχι στο Caravel-προκειμένου να ηρεμήσουν οι παίκτες και να συγκεντρωθούν στο στόχο τους. Κοντά στην ομάδα ο κόσμος.

Μακριά από το Caravel ο Παναθηναϊκός, κοντά ο κόσμος…

Λίγες ώρες έμειναν, πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού της Α1, με τον Παναθηναϊκό να κατεβαίνει στο ΣΕΦ, με στόχο το «διπλό» που θα του δώσει το πλεονέκτημα.

Οι «πράσινοι» κατέλυσαν χθες στο «Holiday Inn» στην Κάντζα και όχι στο «Caravel», όπως συνηθίζουν τα τελευταία πολλά… χρόνια. Η επιλογή έγινε για λόγους συγκέντρωσης και ηρεμίας, αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης, θέλει το μυαλό των παικτών του σε εγρήγορση, γι’ αυτό και «έκλεισε» την ομάδα για ένα 24ωρο στο απόμακρο από το κέντρο της Αθήνας, ξενοδοχείο.

Αναμένεται στήριξη από τον κόσμο

Ο κόσμος της ομάδας όμως είναι διατεθειμένος να πάει να στηρίξει τους παίκτες, να τους εμψυχώσει ενόψει του πρώτου τελικού. Παρά το γεγονός, πως η ομάδα δε βρίσκεται στο «Caravel», δεν πτοεί τους οπαδούς του «τριφυλλιού», οι οποίοι θέλουν όσο τίποτε άλλο, αυτόν τον τίτλο.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αποκλείεται λοιπόν η ομάδα, πριν την αναχώρηση ή και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να συνοδευτεί από κόσμο, που θα τονώσει το ηθικό των παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.