ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επαναφορά» αλά Μπεργκ σε χρόνο dt

Η ιστορία του Ροντρίγκο Μολέντο (τον οποίο τσέκαραν Φλουμινένσε, Ρόμα) θυμίζει σε αρκετά σημεία της τον Σουηδό killer.

«Επαναφορά» αλά Μπεργκ σε χρόνο dt

Έφταναν μερικές εβδομάδες δράσης στην Ελλάδα-αφού προηγουμένως ο ποδοσφαιριστής θεωρούνταν από αρκετούς ξοφλημένος-για ν’ ανέβουν ξανά οι μετοχές του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο θηριώδης Βραζιλιάνος μπακ τα πάει περίφημα με τις φήμες ν’ αναφέρουν πως η περίπτωσή του έχει εξεταστεί στα επιτελεία Φλουμινένσε, Ρόμα (μάλιστα αναφέρθηκε πως οι «τζιαλορόσι» ήταν έτοιμοι να προσφέρουν… 15.000.000 ευρώ). Η ιστορία του λάτιν στόπερ θυμίζει Μάρκους Μπεργκ που αν και παικτάρα λόγω τραυματισμών και μη χημείας με τους προπονητές δεν βρήκε πεδίο δράσης στο Αμβούργο, με το που έπιασε Ελλάδα έγινε ο «must» παρτενέρ του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς στην εθνική Σουηδίας.

Ο Μολέντο που πουλήθηκε 6.000.000 ευρώ (δεν τα λες και λίγα για κεντρικό αμυντικό) από την Ιντερνασιονάλ στη Μέταλιστ, λίγο καιρό αφότου είχε πάρει πρόσκληση από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι (Απρίλη του 2013) για ένα παιχνίδι των «καριόκας» με τη Χιλή, τα …βρήκε μπαστούνια στο παγωμένο Κίεβο. Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν ήταν το λιγότερο αφού άρχισε να ταλαιπωρείται από τενοντοπάθειες στο αριστερό γόνατο, στην πορεία προέκυψε μέγα θέμα με τον σύλλογό που δεν εμπιστεύονταν τους Βραζιλιάνους γιατρούς-οι οποίοι συνιστούσαν επέμβαση- και αντιπρότεινε συντηρητική θεραπευτική αγωγή άνευ νυστεριού.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύρθηκε με την ομάδα στα δικαστήρια, την «κοπάνησε» για Πόρτο Αλέγκρε για να χειρουργηθεί και να αποθεραπευτεί, ο χρόνος όμως -χωρίς δράση- περνούσε αμείλικτα και ο ποδοσφαιριστής κόντευε να «ξεχαστεί». Δοκίμασε να υπογράψει στην Ατλέτικο Παραναένσε, «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις, ενδιαφέρθηκε η Κορίνθιανς αλλά στην πορεία το θέμα ατόνησε και τελικά επέστρεψε στη β΄ ομάδα της Ιντερνασιονάλ ουσιαστικά με… μηδενικό συμβόλαιο, ίσα ίσα για να έχει μυρωδιά αποδυτηρίων και να προπονείται με συναδέλφους του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι τον ανακάλυψε από το πουθενά κι ο παίκτης αμέσως κέρδισε την εκτίμηση των οπαδών έστω κι αν στο ντεμπούτο του ο ΠΑΟ ηττήθηκε από την Ξάνθη (0-1). Το γόνατο αποτελεί «ύπουλο» σημείο για οποιονδήποτε αθλητή, σε περίπτωση που πάθει ζημιά επιβάλλεται να είναι στρατιώτης στο ρουτινιάρικο πρόγραμμα επαναφοράς με ασκήσεις ενδυνάμωσης που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά…Το αμεσότατο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού λίγες μόνο μέρες αφού άρχισε να ξανακλωτσά το τόπι δείχνει πως ο τύπος επέστρεψε για τα καλά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.