ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε»

Στην ενέργεια που έβγαλε συνολικά όλη η ομάδα για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

«Μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανέλυσε τα σημεία εκείνα που έδωσαν τη μεγάλη νίκη και το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και επεσήμανε πως πλέον θα κοιτάξουν να συγκεντρωθούν, για το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος σέντερ:

«Είναι μεγάλη νίκη. Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η αντιπαλότητα. Είναι για τον τρόπο με τον οποίο κερδίσαμε. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και αυτό ήταν το κλειδί και παίξαμε πολύ καλές άμυνες. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πρέπει να ξεχάσουμε τα τελευταία ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα κοιτάξουμε ξανά το βίντεο με το ματς για να δούμε τα λάθη. Όλοι είμαστε εδώ».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 29.820 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.