ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χτίζει παράδοση ο Φελντέιν

Ο προπονητής μίλησε στον ψυχισμό των ...ξενύχτιδων που χθες «λύσσαξαν».

Χτίζει παράδοση ο Φελντέιν

Το περιστατικό με το ξενύχτι στη Θεσσαλονίκη και κυρίως η διαχείρισή του (σε μέρες που η ΚΑΕ βρισκόταν εν βρασμώ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, την απόλυση Τζόρτζεβιτς, την ήττα από τα παιδάκια του Άρη) φανέρωσε πόσο καλός ψυχολόγος είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης που «μίλησε» στο πνεύμα των …θυτών. Ο Περιστεριώτης-σε αντίθεση με τους Σέρβους που απάρτιζαν το τεχνικό τιμ-γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά τις ιδιαιτερότητες του τριφυλλιού.

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν για μια ακόμα φορά «ιπτάμενος» στον Πειραιά, ενώ αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν οι έξι ασίστ του Τζέιμς Φελντέιν ο οποίος χτίζει παράδοση με τον Ολυμπιακό. Ο Δομινικανός σε τέσσερα ντέρμπι φέτος μετρά 14, 12, 16, 15 πόντους, ενώ οι έξι ασίστ είναι η 2η καλύτερη επίδοσή στο τρέχον πρωτάθλημα μετά τις 7 (!) που μοίρασε στις 25.1 πάλι στο Φάληρο, όταν μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη λίγο έλειψαν να ξανακάνουν ντέρμπι ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχε ξεφύγει στο …+30! Οι  ξένοι εμφανίστηκαν σαν έτοιμοι από καιρό στον Πειραιά και με το μπιζάρισμα του κόσμου στο Μαρούσι περιμένουμε ανάλογη εμφάνιση την Κυριακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.