ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομάδα Πεδουλάκη 100%

Αν έχεις αθλητικά προσόντα, team spirit παίζεις ακόμα κι εις βάρος πιο προικισμένων συμπαικτών σου.

Ομάδα Πεδουλάκη 100%

Παίκτες που κοιτάζουν περισσότερο το σουτ (Χέινς, Ουίλιαμς, Ραντούλιτσα) παρά την άμυνα βρέθηκαν στον πάγκο! Στη θέση τους έπαιξαν πιο αθλητικοί συνάδελφοί τους ακόμα κι αν έχουν το μισό ταλέντο ή αν είναι αδούλευτοι, π.χ Βινς Χάντερ. Τελικά αυτό που είδαμε χθες ήταν 100% ομάδα Πεδουλάκη που στο τέλος είπε ότι ακόμα προσπαθεί να μάθει τα plays.

Το αστείο είναι πως ούτε το προπονητικό τιμ του αντιπάλου μπορεί να σκαρφιστεί τι θα παρουσιάσει ο «Αρτζι» μιας κι η κατασκοπεία μηνών που γινόταν στο τριφύλλι αφορούσε τον τρόπο που η ομάδα κατέβαινε επί Σάλε! Το μόνο διάστημα που ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο ήταν όταν πάτησε γήπεδο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα όπου οι οικοδεσπότες έτρεξαν για να εκμεταλλευτούν τα βαριά του πόδια, βρήκαν σουτ τρέχοντας ένα σερί 11-2, μείωνοντας σε 30-33.

Τον Βινς Χάντερ δεν πρέπει να τον υπολόγιζε ο Σφαιρόπουλος, στο πρώτο δεκάλεπτο ο «Αρτζι» είχε βάλει στο «5» και τον νεαρό (τι…καρφωματάρα έκανε στο 2ο λεπτό) και τον Γκιστ και τον Φώτση. Τους δύο τελευταίους τους γνωρίζουμε, η απόλυτη συγκέντρωση του Βινς μας εξέπληξε, με τον παίκτη να έχει άριστο πρόσημο (5 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 1 μπλοκ, 1 ασίστ, τέλειες αμυντικές θέσεις, προσφέροντας πολύτιμες ανάσες για 8 λεπτά στους μπαρουτοκαπνισμένους).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.