ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάλι καλά που δε δέχθηκε …τεχνική ποινή

Η «τρέλα» του Νίκου Παππά παραλίγο να φέρει τον ΠΑΟ με... έξι στο γήπεδο, στην τελευταία άμυνα.

Πάλι καλά που δε δέχθηκε ...τεχνική ποινή

Μετά την ενεργοποίηση του Νίκου Παππά (που για καλό δικό του και της ομάδας «έθαψε» τις προστριβές με τον Αργύρη Πεδουλάκη το 2013-2014) γράφαμε πως η μούρλα που κουβαλά ο ταλαντούχος γκαρντ μπορεί ν’ αποβεί καθοριστική στους τελικούς.

Με οκτώ πόντους στο πρώτο ημίχρονο κι απόλυτη ψυχραιμία στις καθοριστικές βολές στο τέλος όταν τον γιούχαρε…όλος ο Πειραιάς ο παικταράς συνέβαλλε τα μέγιστα στο 0-1! Αφήστε που στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού για μια στιγμή φοβηθήκαμε μην δεχόταν τεχνική ποινή ο πάγκος επειδή το τριφύλλι βρισκόταν να παίζει με έξι (!) στο παρκέ, παρατηρήστε στο τηλεοπτικό replay τις αντιδράσεις του Νικόλα την ώρα που ο Παπανικολάου κλείνεται απ’ τον Καλάθη.

Σπάνιο φαινόμενο στον Παναθηναϊκό να έχει αγορευτεί παίκτης σε λατρεμένο παιδί της εξέδρας όταν τρία χρόνια τώρα αυτός περισσότερο απασχολεί τον Τύπο για τα…εξωαγωνιστικά! Καμιά αμφιβολία όμως ότι το παλικάρι ζει κι αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια, αν θυμηθούμε παλιότερες επικές του εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με τη Ρεάλ στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο επί Ιβάνοβιτς.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.