ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν ο Βαζέχα έγραφε ιστορία (Vid)

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ακριβώς ο Κριστόφ Βαζέχα σκόραρε απέναντι στην Παναχαΐκή και «έπιασε» τον Μίμη Παπαϊωάννου στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην Α Εθνική.

Όταν ο Βαζέχα έγραφε ιστορία (Vid)

Ήταν 20 Μαΐου του 2011 με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 29 αγωνιστικής της Α Εθνικής. Οι «πράσινοι» είχαν στην ενδεκάδα τους τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος παρά τα 35 του έτη, συνέχιζε να σκοράρει. Πιο συγκεκριμένα με το γκολ που πέτυχε σ’ εκείνη την αναμέτρηση έφτασε τα 234 και έφτασε τον Παπαϊωάννου στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Την ακριβώς επόμενη βδομάδα στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα σκόραρε και έφτασε τα 235 ξεπερνώντας τον Μίμη Παπαϊωάννου και μένοντας μόνος στην δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Α’ Εθνική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α Εθνικής είναι ο Θωμάς Μαύρος με 260 γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στράτος Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας (Ολιβάρες 70′), Βόκολος, Χένρικσεν, Σάριτς, Μπόατενγκ, Μπασινάς, Καραγκούνης (Φλίπσεν 53′), Ολισαντέμπε, Βαζέχα (Βλάοβιτς 63′).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Κουρμπανάς): Αμπαδιωτάκης, Βαβίλης, Λυγνός, Δ. Ιωάννου (Γοβάνοβιτς 69′), Κατσουράνης, Γκίτσης, Κωστής (Κατριμπούζας 57′), Επαλέ, Νατροσβίλι (Παπαδόπουλος 45′), Βούκτσεβιτς, Σολάκης.

Σκόρερ: Ολισαντέμπε (4′, 58′), Βαζέχα 25′, Φλίπσεν 56′.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ