ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μπορούσα να έχω παίξει και καλύτερα»

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ανέλυσε τους λόγους που δεν πέτυχε στον Παναθηναϊκό αλλά και για το μέλλον του.

«Μπορούσα να έχω παίξει και καλύτερα»

Η ήττα αποκλεισμός από την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα, σήμανε και το τέλος του Όγκνιεν Κούζμιτς από τον Παναθηναϊκό (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα) και μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ανέφερε τους λόγους που δεν πέτυχε στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «mondo.rs»:

«Νομίζω είναι καλή εμπειρία για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Πρέπει να το περάσεις κι αυτό στη ζωή. Μπορούσα να ‘χα παίξει πολύ καλύτερα, πρέπει να το δουλέψω. Λυπάμαι που δεν πήγαμε στο Final 4, αφού είχαμε την ευκαιρία. Αγωνιζόμουν στην Α1 και στη Euroleague μέχρι που ήρθαν νέοι παίκτες και περίσσευα στην Α1».

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Η απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς ήταν ένας απ’ τους λόγους και της δικής μας. Νομίζω πως ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος, το οποίο κάποιοι παίκτες εκτιμούν. Είχαμε την πίεση να δικαιολογήσουμε τον Τζόρτζεβιτς για την επιλογή μας. Μείναμε ενωμένοι, εγώ, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι ο προπονητής. Ήταν βάρος, έπρεπε να κάνουμε περισσότερο και ν’ αποδείξουμε πράγματα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.