ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Noor1: Κι άλλος φόνος για το πλοίο της ηρωίνης!

Δεν έχει τέλος ο κύκλος του αίματος στην πολύκροτη υπόθεση του Noor1, καθώς ακόμα ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε κι εμφανίζεται να έχει σχέση με το πλοίο της ηρωίνης, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός ρεπόρτερ του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Noor1: Κι άλλος φόνος για το πλοίο της ηρωίνης!

Σειρά ενδείξεων για νέο φόνο, ο οποίος διαπράχθηκε αυτή τη φορά στο πλέον κεντρικό και τουριστικό σημείο στο Ντουμπάι, στη μαρίνα, σχετικά με την περιβόητη υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το φορτηγό πλοίο «Noor 1» το καλοκαίρι του 2014 φέρεται να έχουν οι ελληνικές αρχές.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα πρόκεται για την όγδοη δολοφονική επίθεση που σχετίζεται με τη μεταφορά της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών με το συγκεκριμένο πλοίο που είχε ξεκινήσει από το Ντουμπάι και είχε τελικό προορισμό την Ελευσίνα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE