ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Αλαφούζος: «Χειραγώγηση από Ολυμπιακό, η τιμωρία είναι υποβιβασμός» (vid)

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη, κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για χειραγώγηση αγώνα, επικαλούμενος νόμιμη υποκλοπή.

Αλαφούζος: «Χειραγώγηση από Ολυμπιακό, η τιμωρία είναι υποβιβασμός» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα-που έχει υποκλαπεί-του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, κ. Κουρίδη, στο οποίο, ο πρόεδρος των Πειραιωτών,  δίνει οδηγίες για να αλλάξει μια απόφαση και εν τέλει να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει παρακολουθήσει επίσημα πολλά τηλέφωνα, πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα που ανακατεύονται σε αυτές τις διαδικασίες. Και μέσα σε αυτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης, να παίρνει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κύριο Κουρίδη, και να του δίνει οδηγίες πως πρέπει η αντιστραφεί η απόφαση και να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου και να κερδίσει τον αγώνα. Και τον παίρνει πίσω ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα, και του λέει “μίλησα με την Επιτροπή πήραμε αυτή την απόφαση και το αλλάξαμε”. Αυτό είναι μία σαφής χειραγώγηση παιχνιδιού και η τιμωρία είναι υποβιβασμός. Τελεία, δεν υπάρχει άλλο…»

https://www.youtube.com/watch?v=KC-shV7ir3U

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.